وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

تخریب بنای وزارت نیرو در حریم رودخانه کرج به دستور رئیس قوه قضائیه+ فیلم

تخریب بنای وزارت نیرو در حریم رودخانه کرج به دستور رئیس قوه قضائیه+ فیلم وعده دیگری از رئیس قوه قضائیه بعد از ۱۲ روز تحقق یافت و بنای وزارت نیرو در بستر رودخانه چالوس تخریب شد. بنا‌های تخریب شده به تفرجگاه عموم مردم تبدیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، در نشست شورای عالی قوه قضائیه مورخ ۲۷ دی‌ماه، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا به موضوع چالش‌برانگیز تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی و تغییر کاربری اراضی زراعی و کشاورزی پرداخت و در این راستا دستورات مهمی صادر کرد.

دستورات رئیس قوه قضائیه در راستای مقابله همه‌جانبه، بدون اغماض و هرگونه خط قرمز با متجاوزان و متعدیان به اراضی ملی و منابع طبیعی و سوداگرانی که مبادرت به تغییر کاربری اراضی زراعی می‌کنند صادر شده تا بنا‌ها و مستحدثاتی که از سوی افراد عادی و برخی دستگاه‌های حکومتی و دولتی در حریم رودخانه‌ها احداث می‌شوند، بدون ملاحظه قلع‌وقمع و تخریب شوند.

رئیس دستگاه قضا در همان جلسه به بنا‌های متعلق به دستگاه‌های دولتی و حکومتی در بستر رود چالوس اشاره کرد و دستور داد؛ بنای قدیمی متعلق به قوه قضائیه به‌عنوان اولین ساخت و ساز باید قلع‌وقمع شود و پس از آن بنای مربوط به وزارت نیرو هم باید تخریب شود.

شنبه هفته گذشته، تنها ۵ روز پس از دستور رئیس قوه قضائیه بنای مربوط به قوه قضائیه در حاشیه رود چالوس تخریب شد. امروز صبح نیز پس از انجام هماهنگی‌های لازم و فرایند‌های قانونی، پس از گذشت ۱۲ روز از دستور رئیس قوه قضائیه، بنای دوم که متعلق به وزارت نیرو بود، تخریب شد.


طبق اعلام دادگستری البرز در چارچوب قانون و با رعایت حریم رودخانه چالوس بنا‌های تخریب شده به تفرجگاه عموم مردم تبدیل می‌شود.

گفتنی است؛ چندین دستگاه دولتی و حکومتی و همینطور افراد عادی در بستر رودخانه چالوس اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز کرده‌اند که پس از تخریب بنا‌های متعلق به دستگاه قضا و وزارت نیرو، تخریب آن‌ها نیز در دستور کار قرار دارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده